Saturday, February 5, 2011

Bercampur baur~

 perasaan kini campu campur mcm rojak~ mood:tgh malas so ak me"typo"kn penulisan ak pd kali ini,,,,

3,,,2,,,1,,,start...
1)petang ini akan pulang ke intec ,,mnroskn perjuangan ,,smgt neh,,*ala bese awal2 je smngt ak ney..hahah

2)tak sabar nk jmpe kwn mesir yg alan puln ke msia,,,,,,,harap korng selamt eh,,,,cuti 6 buln tu,,lme kot,,,,nk pnjam skit boleh,,,haha

3)exam test2 tutrial kuiz akan melanda ak di intec bulan 2 ney,,so hpe u all guys pray hard for us,,,,:)

4)ur current settngs is Appear offline to Muhammad nur Aufa,,,either it temporary or permanently...

5)buat rakan rakanku di jordan kesemuaye yg ak knal ramai kot,,,,haha,,,,selamat bersem baru la korang eh,,,,yg laki jgn bela rmbut pnjg sgt,,nnt ak jeles,,,haha

6)thks pada yg support ak time mase ak susah tatkala january dulu2,,,,even dats problms mkin reda,,skrang ak dh bese tempuh cara khidupan baru ini,,,,
intec here i come:)


A lot of people walk in and out of my life but ..you're one of the only ones I ever really wanted to stick around....
stay blessed n have a nice day..(mnanti hari2 terdahulu)

1 comment:

Harishah Halim said...
This comment has been removed by a blog administrator.